Kyllä tökki näiden sukkakalenterin elokuun sukkien aloittaminen. Ryhdyin kuitenkin, kun oli langatkin hommattu ja sillä ajatuksella, että testaan tekisinkö joskus kyseisen Siskoni mun -mallin mukaiset sukat tai jotkun muun Niina Laitisen valkoisella pohjalla ja monivärilangalla olevan mallin. No, päätös jää jonnekin tuskin ja ehkä välimaastoon. Keksin näille langoille varmaan jonkun muun käyttökohteen, vaikka huivin tms. 

20210823_085000.jpg

Lankana oli Schachenmayr Regia Trend & Classic 4-ply, väri 01992 valkoinen (33 g) ja Viking Nordlys, väri 949 nelivärinen (10 g). Valmiin parin paino siis 43 g. Puikkoina ihkauudet KnitPron Zing 2,5 mm ja kirjoneuleessa Prym Ergonomics 3 mm. Tykkäsin tosi paljon Zing-puikoista. Tuntuvat metallinviileiltä kädessä, mutta eivät luista alta pois, niin kuin jotkut vanhan ajan metallipuikot. 

Langoista jäin vielä miettimään miten mahtaa noin ohut lanka kestää aikuiskäytössä. Koristeellinen malli kyllä on. Minulla ei näille ole mahdollista saajaa, kun tulevatkin lapset ovat poikapuolisia. Laitan keräykseen ja samalla saan bingomerkinnän "Sukat keräykseen". Koko on 26.