Vasta tänään pääsin postiin hakemaan jo pari päivää odottaneen paketin (onneksi posti on auki lauantaisinkin). Siellä odotti nätisti sidottu ja pakattu SNY-paketti. Mukana oli teepusseja, eri laatuja, sävy-sävyyn lankojen kanssa. Kiitos! Olen teen ystävä, enkä uskollinen millekään laadulle, vaan tykkään kokeilla erilaisia.

Lankoina ihastuttavan pehmeää DROPin Alpaca-lankaa (vyötteessä muuten fiksusti mainittu minkä muiden lankojen oheisiin ko. lankaa voi käyttää: "Use DROPS Alpaca on Delight, Baby Merino, Cotton Viscose, Fabel, Kid-Silk, Safran and Silek-Tweek patterns." Ihana oranssi väri!

Toisena oli niin ikään DROPSin Fabel Superwash. Väri = ihana. Tämän sanotaan olevan sukkalankaa. Tuntuu kovin pehmeältä, voisiko olla? Onko jollain kokemusta? Pakko kai uskoa, sillä vyötteen sisältä paljastui sukkien ohje. Voisin tehdä tästä sukat lahjaksi. Ja tämä Fabel toimisi vyötteen mukaan siis Baby Merion, Alpacan ja Delight -ohjeiden mukaan.

Mukana vielä kuvan mukaiset tilpehöörit ja koko komeus oli sidottu pahviin, ja alta paljastui Kaj Stenwallin Ankka-maalausjäljennös samoissa sävyissä kuin langat. Ihana SNY, kun olet jaksanut panostaa näin paljon. Kysyit värimieltymyksiäni: pidän vahvoista, selkeistä väreistä. Nämä olivat todella kauniita.

Kiitos kaunis, SNY!

DSCN4238.jpgDSCN4245.jpg