Minulle on muodostunut jonkinasteiseksi pakkomielteeksi tuhota tuo Nalle Taika -lanka. Lanka on kuin Maija Poppasen laukku; vaikka kuinka paljon otat, niin aina riittää lisää. Nyt pääsi tuhoamisprojektiin sukkapari. Malli on Marjo neuloo -blogista matkittu, löytyy täältä

IMG_6679.jpg

Ihan kiva tapa tehdä kolmen rivin kuviota, jossa värillistä lankaa nostellaan joka neljännellä silmukalla. Välissä on vaaleanpunaista Nallea ja mielestäni raikastaa tuota vähän synkkää Nalle Taikaa.

Puikkoina KnitPron Symponie -puikot, joista -niin kuin näkyy - todellakin yksi puuttuu. Se putosi autossa penkkien väliin, eikä ole saatu sieltä kaivettua esiin. Onneksi pakkauksessa oli alunperinkin kuusi kappaletta puikkoja (fiksua) ja on minulla kyllä toinenkin pakkaus samoja. Tykkään sukkia tehdessä pitää molemmat sukat tulossa samaan aikaan, muuten voi into pettää ennen maalia.

Puikot siis nro 3, aloitussilmukoita 44, valmiin parin paino on 41 grammaa ja pituus kantapäästä ennen kavennuksia 13 cm ja varpaiden päähän 16 cm. Koko varren pituus ennen kantalapun alkua 11 cm, resori 3 cm.

Omassa lähipiirissä ei ole 26 kokoisia jalkoja, joten nämä menevät keräykseen. Pitää tutkia esim. Vaaka ry:n sivuja tms.