Tuli kenkälaatikko. Aika painava. Mitähän siellä mahtaa olla? Oli pääsiäiskortti, pääsiäissulkia ja möykky, jonka ympärillä pääsiäisenväristä nauhaa ja merkillinen vetoketjuhärpake. Mihinkähän tämä vielä johtaa?

IMG_2751-normal.jpg

Tartuin möykkyyn. Ilmeni karamellinmuotoinen kankaaseen kääritty...

IMG_2752-normal.jpg

... muumio. Tai olisin luullut muumioksi, ellen olisi lukenut SNY-sivuilta ja googlannut, että mikä kumma on MAGIC BALL.

IMG_2753-normal.jpg

En kuitenkaan noudattanut ohjetta alkaa neuloa/virkata jotain ja vähitellen paljastuisi faaraon muumio tai jotain muuta, vaan lähdin kerimään ja kerimään ja kerimään ja kyllä siinä kerimistä olikin. Toisaalta luulen, että paketin tekijällä on ollut suurempi homma keriä tuo paketti kiinni kuin minun keriä se auki.

IMG_2756-normal.jpg

Kun sitten sain kaiken kerittyä, niin valtaisa määrä kaikenlaistahan se pallukka kätki sisäänsä: ruohonsiemeniä, purkkaa, pääsiäiskynttilöitä ja -serviettejä ja -koristeita. Lankapuolta oli Gjestalin Maija-lankaa 2 valkoista, 2 keltaista ja 1 harmaa. Mukana vielä pääsiäissukkaohje, jotka näistä langoista on tarkoitus tehdä. Kiitos ideasta, teen ensi pääsiäiseksi, tähän tämänvuotiseen en enää ehdi. Kivat langat ja kiva ohje. Maijahan on kiva ja helppokäyttöinen yleislanka, mutta luulenpa, että todella toteutan tuon sukkaidean. Vielä mukana oli pääsiäspallo-ohje. Katson sitä vielä paremmalla ajalla.

Kiitos kaunis SNY. Olet nähnyt vaivaa ja saanut aikaan kivan paketin. Tuo vihreä kangas saa vastaisuudessa toimia minulle käsitöiden kuvausalustana. Kivat langat ja kiitos, että laitoit kaikkien kerien vyötteet mukaan. Hyvää pääsiäistä sinullekin.