Runsas sisällöltään oli taas SNY-paketti. Alla kuva sisällöstä: Amigurumi-lankoja 5 kpl sekä ohjekirja erilaisista pääsiäiskoristeista, joita voi näillä langoilla tehdä (Candy magazine 7). Kiitos ohjeista, toteutan näitä ensi vuonna ja luulenpa, että teen ihan yksivärisiä tai ehkä raidallisia pääsiäismunia.

No sitten oli vielä SNY:n virkkaama sydänkoriste, palmikkopuikkoja, pääsiäispupu + suklaamuna keraaminen koriste, ihan parasta lakua (Vanhat autot - lemppari, yksi jo tuhottu ja toinen menee kohta) ja vielä Hjertegarnin Wool Silk -lankoja ja niillä toteutettava huivin ohje (ei kuvassa). Kiva, kun lähetit mukana sopivan ohjeen. Tämä menee toteutuslistalle ja juuri tuolla ohjeella. Lanka on hienon tuntuista 75% ekologista villaa ja 25% silkkiä (50 gr ja 300m). Kahden kerän pitäisi riittää huiviin 45 x 165 cm.

IMG_6275.jpg

Koko juttu oli alla näkyvässä paketissa käärittynä kankaaseen (lienee verhokangasta), 65 x 150 cm pala. Tästä voisi tehdä vaikka pienen pöytäliinan. Laitetaan ompelujonoon toteutusta odottamaan. Ja sitten vielä tosi kaunis kortti.

Kuva paketista ennen avaamista:

IMG_6273.jpg

Kiitos näistä kaikista SNY. Olet taas tehnyt kivan paketin.