Pitkän harkinnan jälkeen uskaltauduin tarttumaan Haruni-ohjeeseen. Jostain löysin sen suomeksin, joten käytössä oli sekä englanninkielinen että suomenkielinen ohje. Välillä pitikin verrata, kun mielestäni varsinkin kerrosten lopetukset oli vähän puutteellisesti selitetty. Ohje ei kuitenkaan loppujen lopuksi ollut niin mahdoton, kuin luulin. Keskittymistä se kuitenkin vaati varsinkin alussa, kun kuvio ei vielä ole näkyvissä - vaan on pelkän laskemisen varassa.

Erinäisiä kertoja purin, kun menin sekaisin laskuissa. Sitten aloin käyttää "silmukkamerkkejä" eli langanpätkiä, joista näkyi, missä kuvio on alkanut; kun sitten joutui purkamaan, ei tarvinnyt purkaa koko kerrosta. Alimmaisena on kuva langanpätkäsysteemistä. 

Kun huivi sitten oli ensimmäistä kertaa valmis huomasin, että se on liian pieni. Niinpä purin koko B-osan ja kasvatin A-osaa ja tein sitten uuden B-osan. Varsinainen Iisakin kirkko tästä tuli.

Vielä purin ohjeen mukaisen virkkaamalla tehdyn viimeisen kerroksen ja tein muuten saman, mutta kaksinkertaisella langalla ja tulikin napakampi reuna. Mietin vielä pidänkö noin ja päätän langat sitten vasta.

Lankana on Louhittaren luolan Kipinätär-lanka, värin nimi on Karpalo. Puikkona käytin nro 3 pyöröpuikkoa. Valmiin huivin paino on 170 grammaa. Huivin koko on 65 x 155 cm. 

IMG_6182.jpgIMG_6183.jpgIMG_6187.jpg

20181017_145401.jpg