Pääsihän tämä Tuku Wool lopulta puikoille asti. Yhden vyyhdin olin saanut SNY syksy 2019 -ystävältäni Emmiltä Vaasasta, kiitos vielä siitä. Kaksi lisävyyhtiä olen myöhemmin ostanut itse. 

IMG_6977.jpg

Jännä, vähän rouhea lanka tämä on, ei koko aikaa aivan tasainen paksuudeltaan, mutta hyvin asettuu kuvioon. Malli on poimittu kauan sitten pappilan mummon entisestä blogista. Valepalmikkoneuletta tehdään, muuten on perussukan malli. Puikot 3 mm KnitPron moniväriset. Olisi ollut helpompaa neuloa valkoisilla puikoilla. Nuo moniväriset ja tumma lanka ei ole aivan paras yhdistelmä. Pitänee hommata Prymin Ergonomics -puikot myös kokona 3 mm.  Aloitussilmukoita on 60, eli viidellä jaollinen määrä pitää olla, jotta kuvio onnistuu. Varsi on 15 cm ja pituus kantapäästä varpaisiin on 26 cm. Valmiin parin paino on 99 grammaa. Kahdestä 50 gramman vyyhdistä jäi 20 grammaa jäljelle; ei aivan matemaattisesti mahdollista mutta neuletodellisuudessa on. 

Tuku Wool on 80% villaa ja 20% nailonia. Todella lämpimät jalassa; ilmeisesti 80% tekee tuon selvän eron. Väri on Haave, numero 161.